communicatie, marketing en media

volkskrant_telegraaf_financial_times_NRC_AD_Trouw_Coenraadts_Communicatie_mediaNieuws & Opinie

Media hebben - dag in dag uit - behoefte aan verhalen. Newsy verhalen, prikkelende verhalen, uitdagende verhalen. Zo nodig scherp, maar bovenal aanhakend op de onderwerpen die de mensen bezighouden.

En precies daar ligt de meerwaarde van Wim Coenraadts (Coenraadts Communicatie). Zijn ambitie: uw bedrijf, product of dienst in de media brengen. Door creatief op actualiteit en trends in te spelen of door het nieuws net iets voor te zijn. Zodat je opvalt en er naar je geluisterd wordt. Wim Coenraadts heeft continu zijn voelhoorns uitstaan om voor zijn  klanten imago, missie en product te vertalen in free publicity (print, radio, tv, intenet).

Behalve nieuws is uw opinie een rijke bron voor 'gratis aandacht'. Een goed debat heeft immers behoefte aan argumenten, alleen zo kan tot een uiteindelijk standpunt gekomen worden. Als marktleider of deskundige heeft uw opinie waarde voor de media. Uw mening doet er toe. Wim Coenraadts helpt u mee uw autoriteit uit te bouwen.

Of het nu om Nieuws of Opinie gaat, een mediastrategie werpt pas zijn vruchten af wanneer de klant weet wat het laatste nieuws, de heersende opinies en de actuele trends zijn, hoe media werken en waaraan ze behoefte hebben. Wim Coenraadts begeleidt u op de journalistieke weg die naar 'vrije publiciteit' leidt, een proces dat velen ingewikkeld en soms zelfs eng vinden. Als u bereid bent dit spel mee te spelen - want zie het als een spel - dan ervaart u dat u weer één wordt met de kernwaarden van uw bedrijf/organisatie. Veel klanten ervaren het als zichzelf weer leren ontdekken. Uiteindelijk komt u daar sterker uit; media vormen geen bedreiging meer maar een uitdaging.